Serviceeftersyn af bil i Fjerritslev

Er det tid til et serviceeftersyn af bilen?

Hos Fjerritslev Autoteknik udfører vi serviceeftersyn i Fjerritslev af alle bilmærker fra vores autoværksted. Et serviceeftersyn af bil er væsentligt, hvis du vil sikre dig, at din bil kører og fungerer optimalt.  Serviceeftersynet er med til at forebygge skader på din bil. Vi foretager en grundig gennemgang af bilen og giver dig et tilbud på, hvor meget det vil koste at udbedre fejlene. Vi tester og gennemgår bl.a. bremser, lygter, dæk og forrude, og du kan benytte en lånebil i mellemtiden.

Læs mere om vores bilservice her.

Få et godt indblik i bilens stand

Ved et serviceeftersyn foretager vi en grundig kontrol af din bil for at sikre os, at den er driftsikker. Det er vigtigt at opfange potentielle problemer, inden de opstår, så du kan undgå uforudsete konsekvenser samt føle dig tryg, når du kører i din bil.

Book tid til et serviceeftersyn hos Fjerritslev Autoteknik

Vi vil rigtig gerne sørge for, at din bil bliver tjekket grundigt igennem og kører, som den skal. Kontakt os på telefon 98 21 58 68 eller mail mail@fjerritslevautoteknik.dk og aftal en tid til et servicetjek af din bil. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen.

Få et uforpligtende tilbud